Nieuwe Crowdfunding: We willen naar Parijs!

Tot 7 jaar geleden gingen we als Galerie Herenplaats jaarlijks naar de Outsider Art Fair, de grootste internationale kunstbeurs speciaal voor Outsider kunst. De afgelopen jaren konden we er vanwege financiële redenen helaas niet bij zijn. Het is hoog tijd om weer te gaan! Daarom gaan we €7.500,-crowdfunden. Met dat bedrag kunnen we met heel veel kunstwerken en een aantal kunstenaars 18-21 oktober naar Parijs en kunnen we onze kunstenaars en hun kunst weer op hét internationale podium presenteren.

Waarom de Outsider Art Fair?
Dat is hét internationale podium voor Outsider Art, het ‘genre’ waar Herenplaats kunst onder valt. In oktober komen verzamelaars, liefhebbers en geestverwanten samen in Parijs, om Outsider Art te bekijken en te kopen. Meer info over de Outsider Art Fair: klik hier.

Wat krijg je er voor terug?
We hebben gave tegenprestaties in ruil voor jouw donatie. En je helpt de kunstenaars enorm met jouw bijdrage. De ambitie is dat we na de eerste succesvolle deelname genoeg verkocht hebben om volgende edities ook weer mee te kunnen doen!

Help je ons mee?
Meer info en doneren via onderstaande link. De crowdfunding loopt t/m 20 juli.

https://www.voordekunst.nl/projecten/7474