Muurschildering #3 in Rotterdam

Maison Savant heeft de missie om Outsider Art onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Dit doen ze onder andere door te bouwen aan een openlucht street art expositie. Het idee is om Outsider Art te laten zien buiten de 4 gebruikelijke muren van een museum of galerie en een breed publiek kennis te laten maken met deze bijzondere kunstenaars en hun werken.

Het idee is om een tekening of schilderij als uitgangspunt te nemen voor een muurschildering. Per project/locatie kijken ze wat het beste past. De uitvoering wordt gedaan door een ervaren street artist/schilder, omdat de outsider vaak niet bekend is met het medium en de grootte van het canvas.

In april 2018 is er een nieuwe muur opgeleverd op steenworp afstand van de oude locatie van Herenplaats, aan de Witte de With Straat. Een tekening van Edward Teeuw is als uitgangspunt gekozen voor deze muurschildering.

Om meer muren mogelijk te maken, verkoopt Maison Savant prints van deze muurschildering. Zo kun je thuis verder genieten van het werk. Meer info en webshop: https://www.maison-savant.com/


Maison Savant - muurschildering - Bazar Rotterdam - street art - Marijn Gronert