Kerstborrel / Presentatie Art Scarfs

Met een lach zei hij: “Voor ik ga schilderen, steek ik de stekker in het stopcontact van hierboven, dan komen de beelden”. De contouren van menselijke figuren vervagen en surrealistische, vogelachtige wezens vullen ritmisch het doek.
‘Ogi’ Ognjen Jeremić is in 2005 overleden, maar zijn oeuvre is onverminderd relevant gebleven in de outsider kunst. Om een ode te brengen aan het werk van Ognjen Jeremić heeft Galerie Atelier Herenplaats in samenwerking met Invalid Atelier zijn kleurrijke en betoverende voorstellingen omgezet in mode. Een exclusieve oplage van dit werk op luxe zijden shawls, Art Scarfs, is nu te koop. De prijs voor de grote shawls (115 x 140 cm) is € 395,- en voor de kleine (75 x 100 cm) € 195,-. Ze worden verkocht in een bijpassende doos.

De shawls zijn ‘een dragend kunstwerk’ waar zowel kunst- als modeliefhebbers hun hart bij ophalen!  Tijdens de Kerstborrel op zaterdag 17 december om 15.00 uur zullen deze exclusieve Art Scarfs gelanceerd worden. Iedereen is van harte uitgenodigd voor de feestelijke Kerstborrel! 

Recht tegenover Galerie Atelier Herenplaats is Invalid Atelier gevestigd. Herenplaats en Invalid Atelier werken regelmatig samen aan projecten. Oprichtster en modeontwerpster Telma Patricia Fonseca Monteiro maakt al ruim 10 jaar mode op maat voor of samen met andere designers, particulieren en bedrijven. Centraal staat het creatieve proces en de technische vakkennis. Voortdurend is zij op zoek naar perfectionering van het ontwerp. Deze kennis geeft ze door door middel van haar cursussen en workshops.