Nlunga Nijanda

Mijn naam is Nlunga Nijanda (lunga). Misschien ben ik een vreemde bij tussen alle kunstenaars van de Herenplaats, ik vind mezelf namelijk geen kunstenaar.

Ik heb een grafische opleiding gedaan op het Grafisch Lyceum Rotterdam en het Media College. Door mijn handicap is het lastig om een reguliere baan te vinden. na jaren lang thuis te hebben gezeten en freelance werk te hebben gedaan, ben ik vrijwilligerswerk gaan doen. Zo ben ik bij Herenplaats gekomen. Als vrijwilliger leerde ik een aantal kunstenaars hoe ze dingen kunnen maken op de computer. Dat beviel zo goed dat ik ben gebleven en nu ook mijn eigen werk en projecten doe.

Ik ben afgestudeerd DTP’er ( Desktop Publishing) en heb certificaten voor grafisch vormgeving. Ik doe dus werk op de computer, met de grafische programma’s van Adobe. Daarmee maak ik promotie materiaal, denk aan logo’s, flyers, posters etc. Daarnaast doe ik ook veel aan foto bewerking. Naast mijn eigen werk en het maken van promotie materiaal voor Herenplaats, ben ik ook op zoek naar opdrachten van buitenaf. Dus mocht u nog iets in die trant nodig hebben, kunt u nu ook bij de Herenplaats terecht.