Kunstuitleen

KUNST VOOR IEDEREEN

In de loop van onze 26 jaren van bestaan is Galerie Atelier Herenplaats een artotheek voor particulieren, instellingen en bedrijven gaan beheren. Leden van de artotheek kunnen een keuze maken uit een collectie van schilderijen en tekeningen gemaakt door de kunstenaars uit het collectief van Galerie Atelier Herenplaats.

Voor elke beurs
De artotheek van Galerie Atelier Herenplaats is in Rotterdam en omgeving de enige kunstuitleen met uitsluitend “Outsider Art”. Met onze artotheek willen wij onze kunst laten circuleren in zoveel mogelijk huishoudens, instellingen en kantoren. En met het lage tarief is onze kunst voor iedereen toegankelijk.

Bezorging op maat
Tegen betaling bestaat er ook een mogelijkheid het gehuurde kunstwerk te laten halen en brengen door een vervoersbedrijf met specialisatie kunst. Ook is het mogelijk, eveneens tegen betaling, het werk in uw bedrijf te laten ophangen door één van onze medewerkers (tarieven op aanvraag).

Als u interesse heeft, kunt u hier  het reglement lezen en de tarieven bekijken. Voor meer informatie bel 088 2716505 of stuur een e-mail naar artotheek.herenplaats@pameijer.nl


De uitleenkast staat tot uw beschikking