Seasons: een kunstzinnig portret van jou!

Herenplaats kunstenaar Nlunga Nijanda en fotograaf Roland van Eck werken momenteel samen aan een bijzonder project: ‘Seasons’ – twee kunstenaars maken een uniek fotoportret van jou!.

Nlunga Nijanda werkt inmiddels bijna een jaar in het atelier. Hij maakt zelf (digitale) kunst en werkt veel samen met de andere kunstenaars. Hij heeft een grafische achtergrond (o.a. Grafisch Lyceum).
Roland van Eck werkt als zelfstandig fotograaf en is onder andere bekend van de foto’s die hij maakt voor Gers Magazine.

In een bijzondere fotoshoot bij Galerie Atelier Herenplaats wordt jij of je familie gefotografeerd door Roland van Eck. Je kunt zelf bepalen welk karakter je portret krijgt: welk seizoen spreekt jou het meeste aan, wat voor type ben jij? Nlunga Nijanda bewerkt de fotomontages met veel gevoel en maakt er unieke portretten van. De portretten zijn een mooi cadeau voor bijzondere gelegenheden of voor aan je eigen muur!

Het formaat en het materiaal waarop je portret gedrukt wordt, kun je zelf bepalen. Vanaf €35,- heb je een uniek portret op A3 formaat.

De fotoshoots vinden plaats in de galerie, doordeweeks na 15.00 uur of op zaterdag. Bel (Vinvcent Haenen: 06-36535494) of mail ons (herenplaats.online@gmail.com) voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een fotoshoot!
De sluitingsdatum van deze actie is 1 juni 2021.