Seasons: een kunstzinnig portret van jou!

Herenplaats kunstenaars Nlunga Nijanda, Mariska van der Ent en fotograaf Roland van Eck werken momenteel samen aan een bijzonder project: ‘Seasons’ – drie kunstenaars maken een uniek fotoportret van jou!

Nlunga Nijanda is de bedenker van dit project. Sinds 2020 werkt hij in de digitale werkplaats van het atelier. Hij maakt zijn eigen (digitale) kunst en werkt veel samen met de andere kunstenaars. Nlunga heeft een grafische achtergrond (o.a. Grafisch Lyceum). Nlunga heeft het fotobewerken geleerd aan Mariska, zij is zeer betrokken en werkt hard aan de Seasons foto’s. Zij ontwikkelt ook haar eigen stijl in het fotobewerken.
Roland van Eck werkte al als zelfstandig fotograaf en nu sinds de samenwerking aan het Seasons project ook bij ons Herenplaats kunstenaarscollectief.

In een bijzondere fotoshoot bij Galerie Atelier Herenplaats wordt jij of je familie gefotografeerd door Roland van Eck. Je kunt zelf bepalen welk karakter je portret krijgt: welk seizoen spreekt jou het meeste aan, wat voor type ben jij? Nlunga Nijanda en Mariska van der Endt bewerken de fotomontages met veel gevoel en maakt er unieke portretten van. De portretten zijn een mooi cadeau voor bijzondere gelegenheden of voor aan je eigen muur!

Het formaat en het materiaal waarop je portret gedrukt wordt, kun je zelf bepalen. Vanaf €35,- heb je een uniek portret op A3 formaat.

De fotoshoots vinden plaats in de galerie, doordeweeks na 15.00 uur of op zaterdag. Bel Herenplaats (088 2716505 vraag naar Vincent Haenen) of mail ons (herenplaats.online@gmail.com) voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een fotoshoot!