Exhibition: Oud = Nieuw

Opening: 11-11-2022 5:00

Van 11-11-2022 t/m 14-01-2023


Deze expositie brengt u de collectie van Egberdien van Rossum en een presentatie van onze digitale werkplaats.

Een gedeelte van de verzameling van mevrouw van Rossum heeft zijn weg gevonden naar Galerie Atelier Herenplaats. De collectie kent voornamelijk traditionele vormen van kunst, waar de werken uit de digitale werkplaats juist hedendaagse technieken en toepassingen tonen. De verbinding is de grote verscheidenheid aan onderwerpen en individuele expressie.

Onder begeleiding van kunstenaar Albert Jongstra en vormgever Kees Landmeter hebben onder meer Herenplaats kunstenaars Minke de Fonkert, Edmarla Schot, Johanneke van Nus, Coen Ringeling, Jacqueline Loeve, Brenda van Viet, Callam de Ruijter, Saskia Westerhof, Nlunga Nijanda en Mariska van der Ent hun digitale vaardigheden ontwikkeld.

 

ONLINE VEILING

Maak kans op een voordelige aankoop uit de collectie van Egberdien van Rossum en breng een bod uit in de week vooruitlopend op de opening van de Oud = Nieuw.

De veiling start vanaf maandag 7 november om 10:00u en eindigt op donderdag 10 november 23.59u.

Na de Veiling zijn de niet geveilde werken te koop voor een vaste prijs in de galerie. De opbrengsten uit de verkoop van de Collectie Egberdien van Rossum gaan volledig naar de Herenplaats vriendenstichting De Klakkenaar.

herenplaatsveiling.carrd.co